Χρηματοδότηση

ΧρηματοδότησηΣτην αγορά κατοικίας η εταιρία μας προσφέρει τις καλύτερες οικονομικές λύσεις έχοντας πάντα σαν γνώμονα το οικονομικό όφελος των πελατών της.
Συνεργαζόμαστε με όλες τις τράπεζες και με πολλούς χρηματοοικονομικούς οίκους πετυχαίνοντας τις καλύτερες προσφορές χρηματοδότησης που υπάρχουν στην αγορά με τους πιο ευνοϊκούς όρους.

Οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν κάποιο από τα πολλά ετοιμοπαράδοτα ακίνητα που διαθέτουμε και να το αποκτήσουν με 100 % χρηματοδότηση από τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που συνεργαζόμαστε πληρώνοντας το ενοίκιο που θα δαπανούσαν για να εξοφλήσουν την δόση του στεγαστικού τους δανείου. Επίσης πάντα με γνώμονα το δικός σας οικονομικό όφελος, η κατασκευαστική εταιρία «Κάρολος Παχίδης Οικοδομικές Επιχειρήσεις», μπορεί και προσφέρει στους πελάτες της πολύμηνο Άτοκο διακανονισμό για την απόκτηση του ακινήτου τους.

ΧρηματοδότησηΕάν επιλέξετε αυτό τον οικονομικό διακανονισμό έχετε μια σειρά από οφέλη, με πιο σημαντικό αυτό του κέρδους των τόκων που θα καταβάλετε για την εξόφληση του στεγαστικού σας δανείου.
Στην διαρκή προσπάθειας διευκόλυνσης των πελατών μας για την απόκτηση του δικού τους ακινήτου, η εταιρία μας, εάν έχετε ένα οικόπεδο προς διάθεση, μπορούμε να το ανταλλάξουμε δίνοντάς σας ετοιμοπαράδοτα πολυτελή ακίνητα, τα οποία θα σας αποφέρουν οικονομικό όφελος, από την επόμενη κιόλας ημέρα.


Πριν λοιπόν από οποιανδήποτε επιλογή σκεφτείτε:

  • Πολλές πραγματικά άτοκες ευκολίες πληρωμής.
  • Ανταλλαγή με άλλο ακίνητο (οικόπεδο).
  • Εξασφάλιση 100 % δανειοδότησης μέσω συνεργαζόμενων τραπεζών.
 


Κάρολος Παχίδης "Οικοδομικές Επιχειρήσεις" - Αγ. Μελετίου 186, 104 45 Αθήνα, Τηλ.: 210 8327718 - 693 234 2109, Fax: 210 8327828
e-mail: info@kpachidis.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων