Κατασκευή ιδιωτικών έργων

Κατασκευή ιδιωτικών έργωνΗ εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή της οικοδομής σας εφαρμόζοντας αυστηρά τις τεχνικές μελέτες που έχουν εκπονηθεί. Ξεκινώντας με την εκσκαφή του οικοπέδου σας, προχωρούμε στην κατασκευή της θεμελίωσης και του οικοδομικού σκελετού (μπετά). Κατόπιν προχωρούμε στην κατασκευή της τοιχοποιίας ( τούβλα ). Σε αυτό το στάδιο γίνεται και ο επιμερισμός και ο καταμερισμός των χώρων του ακινήτου πχ. Υπνοδωμάτια, λουτρά, κουζίνες, σαλόνια, αίθουσες συσκέψεων, γραφειακοί χώροι κ.λ.π .Ακολουθούν οι εργασίες κατασκευής υδραυλικών – ηλεκτρολογικών – ψύξης – θέρμανσης – φυσικού αερίου εγκαταστάσεων.

Παράλληλα προχωρούν και οι εργασίες εξωτερικών κουφωμάτων αλουμινίου ή ξύλου (ψευτόκασες), ξύλινων εσωτερικών κουφωμάτων ξύλινων κ.λ.π (ψευτόκασες) προκειμένου για να ετοιμαστούμε για την επόμενη κατασκευαστική φάση που είναι τα επιχρίσματα (σοβάς).Εφόσον αποπερατωθούν οι εργασίες των  επιχρισμάτων, επόμενο στάδιο εργασιών είναι η προετοιμασία των επιφανειών προς βαφή, η θερμομόνωση και υγρομόνωση του κτηρίου, η τοποθέτηση δαπέδων κεραμικών - ξύλινων - μαρμάρινων, τοποθετήσεις μαρμάρινων κλιμακοστασίων, τοποθέτηση γύψινων ψευδοροφών κ.λ.π, κατασκευή εστιών (τζάκι) τοποθέτηση μπανιερών, ντουζιέρων, τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων ή μαρμάρων στις επιφάνειες των τοίχων των λουτρών, αποπεράτωση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης (καλωδιώσεις) και τοποθέτηση εξωτερικών κουφωμάτων.Έχοντας κάνει όλα τα παραπάνω, προχωρούμε στο τελικό στάδιο των οικοδομικών εργασιών που περιλαμβάνει τοποθέτηση εσωτερικών κουφωμάτων και θωρακισμένων πορτών, τοποθέτηση επίπλων κουζίνας, τοποθέτηση ντουλαπών, τοποθέτηση ειδών υγιεινής, στίλβωση ξύλινων δαπέδων και ολοκλήρωση των χρωματισμών του ακινήτου.Αποπερατώνοντας την οικοδομή κατασκευάζουμε τους εξωτερικούς βοηθητικούς χώρους, την μελέτη και κατασκευή του κήπου – παρτεριών, διεξάγουμε μια σειρά ποιοτικών και λειτουργικών ελέγχων για αποφυγή τεχνικών προβλημάτων διασφαλίζοντας τον πελάτη μας από τυχόν περίεργες εκπλήξεις και κατόπιν παραδίδουμε το ακίνητο προς χρήση και οίκηση.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στο «After sales service», έτσι σε όλα  τα ακίνητα μας και για όλες τις εργασίες που έχουμε ολοκληρώσει, οι πελάτες μας απολαμβάνουν της σιγουριάς που τους δίνουμε, μέσω της πολυετούς σύνθετης εγγύησης που μόνο εμείς μπορούμε και παρέχουμε.

 


Κάρολος Παχίδης "Οικοδομικές Επιχειρήσεις" - Αγ. Μελετίου 186, 104 45 Αθήνα, Τηλ.: 210 8327718 - 693 234 2109, Fax: 210 8327828
e-mail: info@kpachidis.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων