Προφίλ

Η κατασκευαστική εταιρεία "Κάρολος Παχίδης Οικοδομικές Επιχειρήσεις" με πολυετή εμπειρία στον χώρο της κατασκευής, δημιουργεί πολυτελή ακίνητα, διαμερίσματα, μεζονέτες, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αισθητική, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Κάρολος Παχίδης Οικοδομικές ΕπιχειρήσειςΤα έμπειρα στελέχη της εταιρείας: στατικοί – πολιτικοί – αρχιτέκτονες – μηχανολόγοι - τοπογράφοι μηχανικοί, διακοσμητές, σχεδιάζουν τα ακίνητά μας έχοντας πάντα σαν αρχή τη σχολαστική τήρηση και εφαρμογή όλων των πολεοδομικών νόμων και διατάξεων.
Οι τεχνικοί μας όλων των ειδικοτήτων κατασκευάζουν τα ακίνητά μας εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ποιότητες υλικών που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή λειτουργικότητα και ασφάλεια στις κατασκευές μας.

 


Ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν μέρος της γενικότερης φιλοσοφίας της εταιρείας μας. Έτσι στο πλαίσιο της διαρκούς έρευνας έχουμε επικεντρώσει το ενδιαφέρον μας στον σχεδιασμό και κατασκευή βιοκλιματικών ακινήτων μέσω της εφαρμογής τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται κυρίως στα Βόρεια προάστια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Τα ακίνητα μας κατασκευάζονται σε οικόπεδα που προέρχονται από αγορά και διατίθενται για πώληση "με το κλειδί στο χέρι" έτσι ώστε ο νέος ιδιοκτήτης να μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα.

Αν όμως έχετε ένα οικόπεδο και θέλετε να το εκμεταλλευτείτε με τη μέθοδο της αντιπαροχής, μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη προσφορά (λύση) της αγοράς, έχοντας πάντα σαν γνώμονα τη σχέση "ποιότητας – τιμής" προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

 


Κάρολος Παχίδης "Οικοδομικές Επιχειρήσεις" - Αγ. Μελετίου 186, 104 45 Αθήνα, Τηλ.: 210 8327718 - 693 234 2109, Fax: 210 8327828
e-mail: info@kpachidis.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων