Μελέτη Διακόσμησης

designΚατά την εργασία των δαπέδων, έχοντας αποπερατωθεί οι εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης, αρχίζουν οι εργασίες στρώσεων δαπέδων. Όταν αποφασίσουμε τι είδους δάπεδο θα τοποθετήσουμε, εφαρμόζουμε ανάλογα την κατάλληλη τεχνική. Στα ακίνητα μας τοποθετούμε δάπεδο από λευκό μάρμαρο Θάσου, Πεντέλης, Διονύσου, παρέχοντας στους πελάτες μας ότι το καλύτερο και πιο ακριβό από πλευράς κόστους θα μπορούσαν να έχουν στο δάπεδο τους με πολύ ωραίο αποτέλεσμα και με διαχρονική αξία, αυτή του μαρμάρου.
Το δάπεδο αυτό το τοποθετούμε σε σαλόνι, κουζίνα, διαδρόμους, λουτρά, wc και εξώστες στα ακίνητα μας.Στα υπνοδωμάτια, χρησιμοποιώντας κατάλληλη τεχνική τοποθετούμε δρύινες λωρίδες ξυλείας (παρκέ) Α’ και EXTRA ποιότητας. Οι λωρίδες τοποθετούνται πάνω σε καδρόνια Ευρωπαϊκής προέλευσης διαστάσεων 5Χ5. Όταν τελειώσει η τοποθέτηση τα ξύλινα πατώματα λειαίνονται και διαστρώνονται με βερνίκι διαρκείας. Στους κοινόχρηστους εσωτερικούς χώρους πλατύσκαλα, είσοδο, κλίμακες τοποθετούμε επίσης μάρμαρο λευκού χρώματος Θάσου, Πεντέλης, Νάξου.Στους υπόλοιπους κοινόχρηστους εξωτερικούς χώρους κατασκευάζουμε δάπεδα σταμπωτά, πλάκες βοτσαλωτές και άλλες τεχνικές ανάμεικτες όπως με χρήση μαρμάρου κλπ.

Οι εξώθυρες των ακινήτων μας και προς το κεντρικό κλιμακοστάσιο αλλά και της κεντρικής εξώθυρας εισόδου είναι πυρασφαλείς, θωρακισμένες με επενδύσεις ξύλου ή αλουμινίου και  στις δύο όψεις. Οι εσωτερικές ανοιγόμενες πόρτες είναι ξύλινες δρύινες λουστραριστές, αποτελούνται από κάσα με ελαστικό παρέμβασμα για αποφυγή θορύβων, περβάζια πομπέ, πόμολο πολυτελείας Ευρωπαϊκής προέλευσης, και κλειδαριά.

Οικοδομικές ΕπιχειρήσειςΣε κάποιους χώρους όπως διάδρομοι, κουζίνες, τοποθετούμε ξύλινες συρόμενες πόρτες ίδιας ποιότητας με τις παραπάνω, ώστε να πετυχαίνουμε εξοικονόμηση  χώρου και άνετη προσβασιμότητα. Η επίπλωση της κουζίνας τοποθετούνται απευθείας από τους έμπειρους τεχνίτες στα ακίνητα μας και αποτελούνται από μασίφ ή ημιμασίφ ξυλεία των καλυτέρων Ευρωπαϊκών εργοστασίων παρέχοντας στους πελάτες μας άριστο αποτέλεσμα, εξαιρετική ποιότητα, τέλεια εργονομία και ασφαλή λειτουργία. Οι ντουλάπες των υπνοδωματίων είναι τύπου επίπλου Ιταλικών εργοστασίων με μονοκόμματες στήλες, ρυθμιζόμενα ράφια και μονοκόμματες ανοιγόμενες ή συρόμενες πόρτες.

Εξωτερικά όλοι οι τοίχοι των όψεων και όλες οι εξωτερικά επιχρισμένες επιφάνειες αφού προετοιμαστούν κατάλληλα, χρωματίζονται με ακριλικά και άλλα ειδικού τύπου υλικά. Οι επιφάνειες των σιδερένιων κιγκλιδωμάτων στους εξώστες του κτηρίου, καγκελόπορτες, περίφραξη οικοπέδου, χρωματίζονται με κατάλληλα υλικά, όπως αντισκωριακά αστάρια και βερνικοχρώματα .Εσωτερικά όλες οι επιφάνειες τοίχοι – οροφές σε όλους τους χώρους είναι σπατουλαρισμένες και χρωματισμένες - ανάλογα με την υφή που θέλουμε να έχει η επιφάνεια – με πλαστικά και ειδικού τύπου χρώματα, πετυχαίνοντας εξαιρετική απαλότητα στην αφή, μεγάλη ανθεκτικότητα. Με κατάλληλες τεχνικές, τεχνοτροπίες, δημιουργούμε επιφάνειες με μεγάλη αντοχή σε καταπονήσεις, ρύπους, ιδιαίτερα σε κοινόχρηστους χώρους με μεγάλη - συνεχή επισκεψιμότητα και κοινή χρήση όπως κλιμακοστάσια, πλατύσκαλα, πιλοτή, υπόγειοι χώροι στάθμευσης και αποθήκες.

Οικοδομικές ΕπιχειρήσειςΣε χώρους όπως λουτρά, wc και κουζίνες (στο χώρο μεταξύ κάτω και πάνω σειράς ντουλαπιών), επενδύουμε τις επιφάνειες από το δάπεδο έως το ύψος της οροφής, με πλακίδια πορσελάνης μεγάλων διαστάσεων Ευρωπαϊκής προελεύσεως ή με μαρμαροπλακάκια ή πλάκες μαρμάρου. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην επιλογή του σχεδίου, της χρωματικής απόχρωσης, της υφής των υλικών και της τοποθέτησης, από τους συνεργάτες διακοσμητές που σχεδιάζουν τα ακίνητα μας.

Σε κάθε λουτρό τοποθετούμε λουτήρα από χυτοσίδηρο και πορσελάνη λευκή με λαβές χρωμίου (μπανιέρες) ή ντουζιέρα πορσελάνης (συνήθως σε wc) λεκάνη πορσελάνης, καζανάκι με διπλό μηχανισμό ροής νερού και κάλυμμα πολυτελείας χρώματος λευκού.

Κατασκευάζουμε μαρμάρινο έπιπλο με ένθετο νιπτήρα, ντουλάπι στο κάτω μέρος και ειδικό χώρο για τοποθέτηση πλυντηρίου. Οι μπαταρίες (βρύσες) που τοποθετούμε στην μπανιέρα, ντουζιέρα, νιπτήρα είναι αναμεικτικές  Γερμανικής ή Ιταλικής προέλευσης με πολυετή εγγύηση για καλή χρήση.

 


Κάρολος Παχίδης "Οικοδομικές Επιχειρήσεις" - Αγ. Μελετίου 186, 104 45 Αθήνα, Τηλ.: 210 8327718 - 693 234 2109, Fax: 210 8327828
e-mail: info@kpachidis.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων